Biscuiti cu ulei de masline Gran Pavesi Calorii

448 calorii, 7.5 grame de proteine, 16.5 grame de lipide si 67.4 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in Biscuiti cu ulei de masline Gran Pavesi. Unii dintre noi, consumam frecvent (poate prea frecvent) Biscuiti cu ulei de masline Gran Pavesi deci ar fi bine sa tinem o oarecare evidenta a caloriilor, mai ales daca suntem la dieta.

Folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta deoarece ar putea avea prea multe calorii.

Biscuiti cu ulei de masline Gran Pavesi calorii

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Biscuiti cu ulei de masline Gran Pavesi.

Biscuiti cu ulei de masline Gran Pavesi calorii și alte info
Calorii
448 calorii
Proteine
7.5 g proteine
Lipide
16.5 g lipide
Carbohidrați
67.4 carbohidrati
Fibre
0

Deci, ne putem ingrașa de la Biscuiti cu ulei de masline Gran Pavesi? 🙂

Well, dat fiind faptul ca 100g de Biscuiti cu ulei de masline Gran Pavesi, are 448 de calorii si 7.5 grame de proteina, eu zic ca este decent atata timp cat tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Biscuiti cu ulei de masline Gran Pavesi?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laBiscuiti cu ulei de masline Gran Pavesi, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Biscuiti cu ulei de masline Gran Pavesi, are 448 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply