Calorii Ton in sos tomat La Grande Famiglia

Aliment: Ton in sos tomat La Grande Famiglia

Calorii: 155 cal

In ciuda faptului ca vorbim despre un aliment care face parte dintr-o catgorie considerata foarte sanatoasa (peste), iar consumul este recomandat chiar si in unele diete pentru slabit, recomand sa luati aminte la faptul ca 100g de Ton in sos tomat La Grande Famiglia contine 155 de calorii. Daca sunteti la dieta sau daca doar doriti sa va mentineti greutatea, nu ezitati sa incepeti un jurnal alimentar (gasiti inclusiv aplicatii pentru telefoane care sa va ajute).

Ti-am pregatit putin mai jos un mi tabel in care gasesti toate valorile nutritionale din Ton in sos tomat La Grande Famiglia.  Nu stiu daca te intereseaza sa vezi doar numarul de calorii, sau daca vrei sa vezi si cate proteine, lipide sau carbohidrati contine, insa le-am pus acolo 🙂

calorii Ton in sos tomat La Grande Famiglia

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Ton in sos tomat La Grande Famiglia.

Ton in sos tomat La Grande Famiglia calorii
Calorii
155 calorii
Proteine
16.9 g proteine
Lipide
8.5 g lipide
Carbohidrați
2.7 carbohidrati
Fibre
0

Ne vom ingrășa de la Ton in sos tomat La Grande Famiglia? 🙂

Daca facem excese, bineinteles! Dat fiind faptul ca 100g de Ton in sos tomat La Grande Famiglia are 155 calorii si 16.9 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Ton in sos tomat La Grande Famiglia?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Ton in sos tomat La Grande Famiglia are 155 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Ca idee, daca mancati Ton in sos tomat La Grande Famiglia ocazional sau daca obisnuiti sa faceti exercitii fizice, este foarte putin probabil sa aiba vreun impact asupra greutatii voastre. Cheia este sa nu faceti abuzuri si sa incercati sa fiti cat mai echilibrati posibil, iar alimentatia voastra sa fie cat mai variata.

Leave a Reply