Calorii Macrou afumat Ocean Fish

Aliment: Macrou afumat Ocean Fish

Calorii: 170 cal

In ciuda faptului ca vorbim despre un aliment care face parte dintr-o catgorie considerata foarte sanatoasa (peste), iar consumul este recomandat chiar si in unele diete pentru slabit, recomand sa luati aminte la faptul ca 100g de Macrou afumat Ocean Fish contine 170 de calorii. Daca sunteti la dieta sau daca doar doriti sa va mentineti greutatea, nu ezitati sa incepeti un jurnal alimentar (gasiti inclusiv aplicatii pentru telefoane care sa va ajute).

Ti-am pregatit putin mai jos un mi tabel in care gasesti toate valorile nutritionale din Macrou afumat Ocean Fish.  Nu stiu daca te intereseaza sa vezi doar numarul de calorii, sau daca vrei sa vezi si cate proteine, lipide sau carbohidrati contine, insa le-am pus acolo 🙂

calorii Macrou afumat Ocean Fish

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Macrou afumat Ocean Fish.

Macrou afumat Ocean Fish calorii
Calorii
170 calorii
Proteine
20 g proteine
Lipide
20 g lipide
Carbohidrați
0 carbohidrati
Fibre
0

Ne vom ingrășa de la Macrou afumat Ocean Fish? 🙂

Daca facem excese, bineinteles! Dat fiind faptul ca 100g de Macrou afumat Ocean Fish are 170 calorii si 20 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Macrou afumat Ocean Fish?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Macrou afumat Ocean Fish are 170 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Ca idee, daca mancati Macrou afumat Ocean Fish ocazional sau daca obisnuiti sa faceti exercitii fizice, este foarte putin probabil sa aiba vreun impact asupra greutatii voastre. Cheia este sa nu faceti abuzuri si sa incercati sa fiti cat mai echilibrati posibil, iar alimentatia voastra sa fie cat mai variata.

Leave a Reply