Calorii File Hering afumat

Aliment: File Hering afumat

Calorii: 141 cal

In ciuda faptului ca vorbim despre un aliment care face parte dintr-o catgorie considerata foarte sanatoasa (peste), iar consumul este recomandat chiar si in unele diete pentru slabit, recomand sa luati aminte la faptul ca 100g de File Hering afumat contine 141 de calorii. Daca sunteti la dieta sau daca doar doriti sa va mentineti greutatea, nu ezitati sa incepeti un jurnal alimentar (gasiti inclusiv aplicatii pentru telefoane care sa va ajute).

Ti-am pregatit putin mai jos un mi tabel in care gasesti toate valorile nutritionale din File Hering afumat.  Nu stiu daca te intereseaza sa vezi doar numarul de calorii, sau daca vrei sa vezi si cate proteine, lipide sau carbohidrati contine, insa le-am pus acolo 🙂

calorii File Hering afumat

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de File Hering afumat.

File Hering afumat calorii
Calorii
141 calorii
Proteine
16 g proteine
Lipide
8.2 g lipide
Carbohidrați
1.6 carbohidrati
Fibre
0

Ne vom ingrășa de la File Hering afumat? 🙂

Daca facem excese, bineinteles! Dat fiind faptul ca 100g de File Hering afumat are 141 calorii si 16 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la File Hering afumat?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de File Hering afumat are 141 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Ca idee, daca mancati File Hering afumat ocazional sau daca obisnuiti sa faceti exercitii fizice, este foarte putin probabil sa aiba vreun impact asupra greutatii voastre. Cheia este sa nu faceti abuzuri si sa incercati sa fiti cat mai echilibrati posibil, iar alimentatia voastra sa fie cat mai variata.

Leave a Reply