Calorii Conserva Sardine in sos tomat Del Savor

Aliment: Conserva Sardine in sos tomat Del Savor

Calorii: 150 cal

In ciuda faptului ca vorbim despre un aliment care face parte dintr-o catgorie considerata foarte sanatoasa (peste), iar consumul este recomandat chiar si in unele diete pentru slabit, recomand sa luati aminte la faptul ca 100g de Conserva Sardine in sos tomat Del Savor contine 150 de calorii. Daca sunteti la dieta sau daca doar doriti sa va mentineti greutatea, nu ezitati sa incepeti un jurnal alimentar (gasiti inclusiv aplicatii pentru telefoane care sa va ajute).

Ti-am pregatit putin mai jos un mi tabel in care gasesti toate valorile nutritionale din Conserva Sardine in sos tomat Del Savor.  Nu stiu daca te intereseaza sa vezi doar numarul de calorii, sau daca vrei sa vezi si cate proteine, lipide sau carbohidrati contine, insa le-am pus acolo 🙂

calorii Conserva Sardine in sos tomat Del Savor

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Conserva Sardine in sos tomat Del Savor.

Conserva Sardine in sos tomat Del Savor calorii
Calorii
150 calorii
Proteine
17 g proteine
Lipide
9 g lipide
Carbohidrați
0 carbohidrati
Fibre
0

Ne vom ingrășa de la Conserva Sardine in sos tomat Del Savor? 🙂

Daca facem excese, bineinteles! Dat fiind faptul ca 100g de Conserva Sardine in sos tomat Del Savor are 150 calorii si 17 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Conserva Sardine in sos tomat Del Savor?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Conserva Sardine in sos tomat Del Savor are 150 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Ca idee, daca mancati Conserva Sardine in sos tomat Del Savor ocazional sau daca obisnuiti sa faceti exercitii fizice, este foarte putin probabil sa aiba vreun impact asupra greutatii voastre. Cheia este sa nu faceti abuzuri si sa incercati sa fiti cat mai echilibrati posibil, iar alimentatia voastra sa fie cat mai variata.

Leave a Reply