Calorii Batoane de peste congelat Mexican Frosta

Aliment: Batoane de peste congelat Mexican Frosta

Calorii: 204 cal

In ciuda faptului ca vorbim despre un aliment care face parte dintr-o catgorie considerata foarte sanatoasa (peste), iar consumul este recomandat chiar si in unele diete pentru slabit, recomand sa luati aminte la faptul ca 100g de Batoane de peste congelat Mexican Frosta contine 204 de calorii. Daca sunteti la dieta sau daca doar doriti sa va mentineti greutatea, nu ezitati sa incepeti un jurnal alimentar (gasiti inclusiv aplicatii pentru telefoane care sa va ajute).

Ti-am pregatit putin mai jos un mi tabel in care gasesti toate valorile nutritionale din Batoane de peste congelat Mexican Frosta.  Nu stiu daca te intereseaza sa vezi doar numarul de calorii, sau daca vrei sa vezi si cate proteine, lipide sau carbohidrati contine, insa le-am pus acolo 🙂

calorii Batoane de peste congelat Mexican Frosta

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Batoane de peste congelat Mexican Frosta.

Batoane de peste congelat Mexican Frosta calorii
Calorii
204 calorii
Proteine
11.9 g proteine
Lipide
10.6 g lipide
Carbohidrați
15.8 carbohidrati
Fibre
0

Ne vom ingrășa de la Batoane de peste congelat Mexican Frosta? 🙂

Daca facem excese, bineinteles! Dat fiind faptul ca 100g de Batoane de peste congelat Mexican Frosta are 204 calorii si 11.9 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Batoane de peste congelat Mexican Frosta?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Batoane de peste congelat Mexican Frosta are 204 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Ca idee, daca mancati Batoane de peste congelat Mexican Frosta ocazional sau daca obisnuiti sa faceti exercitii fizice, este foarte putin probabil sa aiba vreun impact asupra greutatii voastre. Cheia este sa nu faceti abuzuri si sa incercati sa fiti cat mai echilibrati posibil, iar alimentatia voastra sa fie cat mai variata.

Leave a Reply