Calorii Aripi de pui la gratar

O mare parte dintre noi consumam destul de frecvent Aripi de pui la gratar. Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati, insa va voi prezenta un tabel nutritional in care sa puteti vedea cu exactitate ce contine 100 grame de Aripi de pui la gratar.

Folositi aceste informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta.

Aripi de pui la gratar: tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Aripi de pui la gratar.

Aripi de pui la gratar: valori nutritionale
Calorii
189 calorii
Proteine
22 g proteine
Lipide
10 g lipide
Carbohidrați
0 carbohidrati
Fibre
0

Asadar, putem ingrasa de la Aripi de pui la gratar? 🙂

Intrebare de baraj! Dat fiind faptul ca 100g de Aripi de pui la gratar, are 189 de calorii si 22 grame de proteina, va pot recomanda sa tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: a se lua in considerare faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt pentru persoanele care desafasoara activitati normale.  Sportivii sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut.

Ne putem ingrasa de la Aripi de pui la gratar?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Aripi de pui la gratar, are 189 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply