Unt de arahide Stilla Dolce Calorii

589 calorii, 22.2 grame de proteine, 45 grame de lipide si 26.8 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in Unt de arahide Stilla Dolce. Unii dintre noi, frecvent (poate prea frecvent) Unt de arahide Stilla Dolce. Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati si folosi in diverse retete, insa va voi arata un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritionale are 100 grame de Unt de arahide Stilla Dolce.

Folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta deoarece ar putea avea prea multe calorii.

Unt de arahide Stilla Dolce calorii și tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Unt de arahide Stilla Dolce.

Unt de arahide Stilla Dolce calorii și alte info
Calorii
589 calorii
Proteine
22.2 g proteine
Lipide
45 g lipide
Carbohidrați
26.8 carbohidrati
Fibre
0

Deci, putem ingrașa de la Unt de arahide Stilla Dolce? 🙂

Well, dat fiind faptul ca 100g de Unt de arahide Stilla Dolce, are 589 de calorii si 22.2 grame de proteina, eu zic ca este decent atata timp cat tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Unt de arahide Stilla Dolce?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laUnt de arahide Stilla Dolce, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Unt de arahide Stilla Dolce, are 589 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply