Supa de pui cu taitei Knorr Calorii

19 calorii, 0.7 grame de proteine, 0.2 grame de lipide si 3.6 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in Supa de pui cu taitei Knorr. Unii dintre noi, frecvent (poate prea frecvent) Supa de pui cu taitei Knorr. Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati si folosi in diverse retete, insa va voi arata un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritionale are 100 grame de Supa de pui cu taitei Knorr.

Folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta deoarece ar putea avea prea multe calorii.

Supa de pui cu taitei Knorr calorii și tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Supa de pui cu taitei Knorr.

Supa de pui cu taitei Knorr calorii și alte info
Calorii
19 calorii
Proteine
0.7 g proteine
Lipide
0.2 g lipide
Carbohidrați
3.6 carbohidrati
Fibre
0.1

Deci, putem ingrașa de la Supa de pui cu taitei Knorr? 🙂

Well, dat fiind faptul ca 100g de Supa de pui cu taitei Knorr, are 19 de calorii si 0.7 grame de proteina, eu zic ca este decent atata timp cat tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Supa de pui cu taitei Knorr?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laSupa de pui cu taitei Knorr, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Supa de pui cu taitei Knorr, are 19 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply