Pui picant cu alune (chinezesc) Calorii

130 calorii, 12 grame de proteine, 5 grame de lipide si 11 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in Pui picant cu alune (chinezesc). Unii dintre noi, frecvent (poate prea frecvent) Pui picant cu alune (chinezesc). Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati si folosi in diverse retete, insa va voi arata un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritionale are 100 grame de Pui picant cu alune (chinezesc).

Folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta deoarece ar putea avea prea multe calorii.

Pui picant cu alune (chinezesc) calorii și tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Pui picant cu alune (chinezesc).

Pui picant cu alune (chinezesc) calorii și alte info
Calorii
130 calorii
Proteine
12 g proteine
Lipide
5 g lipide
Carbohidrați
11 carbohidrati
Fibre
3

Deci, putem ingrașa de la Pui picant cu alune (chinezesc)? 🙂

Well, dat fiind faptul ca 100g de Pui picant cu alune (chinezesc), are 130 de calorii si 12 grame de proteina, eu zic ca este decent atata timp cat tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Pui picant cu alune (chinezesc)?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laPui picant cu alune (chinezesc), insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Pui picant cu alune (chinezesc), are 130 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply