Piure de cartofi instant cu gust de pui Calorii

377 calorii, 10.5 grame de proteine, 3.8 grame de lipide si 75.3 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in Piure de cartofi instant cu gust de pui. Unii dintre noi, frecvent (poate prea frecvent) Piure de cartofi instant cu gust de pui. Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati si folosi in diverse retete, insa va voi arata un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritionale are 100 grame de Piure de cartofi instant cu gust de pui.

Folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta deoarece ar putea avea prea multe calorii.

Piure de cartofi instant cu gust de pui calorii și tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Piure de cartofi instant cu gust de pui.

Piure de cartofi instant cu gust de pui calorii și alte info
Calorii
377 calorii
Proteine
10.5 g proteine
Lipide
3.8 g lipide
Carbohidrați
75.3 carbohidrati
Fibre
0

Deci, putem ingrașa de la Piure de cartofi instant cu gust de pui? 🙂

Well, dat fiind faptul ca 100g de Piure de cartofi instant cu gust de pui, are 377 de calorii si 10.5 grame de proteina, eu zic ca este decent atata timp cat tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Piure de cartofi instant cu gust de pui?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laPiure de cartofi instant cu gust de pui, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Piure de cartofi instant cu gust de pui, are 377 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply