Ou de prepelita Calorii

158 calorii, 13 grame de proteine, 11 grame de lipide si grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in Ou de prepelita. Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati si folosi in diverse retete, insa va voi arata un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritionale are 100 grame de Ou de prepelita.

Folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta deoarece ar putea avea prea multe calorii.

Ou de prepelita calorii și tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Ou de prepelita.

Ou de prepelita calorii și alte info
Calorii
158 calorii
Proteine
13 g proteine
Lipide
11 g lipide
Carbohidrați
carbohidrati
Fibre
0

Deci, putem ingrașa de la Ou de prepelita? 🙂

Well, dat fiind faptul ca 100g de Ou de prepelita, are 158 de calorii si 13 grame de proteina, eu zic ca este decent atata timp cat tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Ne putem ingrasa de la Ou de prepelita?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laOu de prepelita, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Ou de prepelita, are 158 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply