Concentrat cu gust de gaina Maggi Calorii

245 calorii, 4.5 grame de proteine, 11.2 grame de lipide si 31.5 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in Concentrat cu gust de gaina Maggi. Unii dintre noi, frecvent (poate prea frecvent) Concentrat cu gust de gaina Maggi. Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati si folosi in diverse retete, insa va voi arata un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritionale are 100 grame de Concentrat cu gust de gaina Maggi.

Folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta deoarece ar putea avea prea multe calorii.

Concentrat cu gust de gaina Maggi calorii și tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Concentrat cu gust de gaina Maggi.

Concentrat cu gust de gaina Maggi calorii și alte info
Calorii
245 calorii
Proteine
4.5 g proteine
Lipide
11.2 g lipide
Carbohidrați
31.5 carbohidrati
Fibre
0

Deci, putem ingrașa de la Concentrat cu gust de gaina Maggi? 🙂

Well, dat fiind faptul ca 100g de Concentrat cu gust de gaina Maggi, are 245 de calorii si 4.5 grame de proteina, eu zic ca este decent atata timp cat tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Concentrat cu gust de gaina Maggi?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laConcentrat cu gust de gaina Maggi, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Concentrat cu gust de gaina Maggi, are 245 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply