Albus prajit Calorii

52 calorii, 10.9 grame de proteine, 0.2 grame de lipide si grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in Albus prajit. Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati si folosi in diverse retete, insa va voi arata un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritionale are 100 grame de Albus prajit.

Folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta deoarece ar putea avea prea multe calorii.

Albus prajit calorii și tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Albus prajit.

Albus prajit calorii și alte info
Calorii
52 calorii
Proteine
10.9 g proteine
Lipide
0.2 g lipide
Carbohidrați
carbohidrati
Fibre
0

Deci, putem ingrașa de la Albus prajit? 🙂

Well, dat fiind faptul ca 100g de Albus prajit, are 52 de calorii si 10.9 grame de proteina, eu zic ca este decent atata timp cat tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Ne putem ingrasa de la Albus prajit?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laAlbus prajit, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Albus prajit, are 52 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply