Albus de ou uscat Calorii

320 calorii, 73.4 grame de proteine, 0.3 grame de lipide si grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in Albus de ou uscat. Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati si folosi in diverse retete, insa va voi arata un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritionale are 100 grame de Albus de ou uscat.

Folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta deoarece ar putea avea prea multe calorii.

Albus de ou uscat calorii și tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Albus de ou uscat.

Albus de ou uscat calorii și alte info
Calorii
320 calorii
Proteine
73.4 g proteine
Lipide
0.3 g lipide
Carbohidrați
carbohidrati
Fibre
0

Deci, putem ingrașa de la Albus de ou uscat? 🙂

Well, dat fiind faptul ca 100g de Albus de ou uscat, are 320 de calorii si 73.4 grame de proteina, eu zic ca este decent atata timp cat tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Ne putem ingrasa de la Albus de ou uscat?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laAlbus de ou uscat, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Albus de ou uscat, are 320 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply